ELKE DAG MET PLEZIER AAN DE SLAG?

Kom werken bij Den Boon Group!

Ervaren stratenmaker

Op zoek naar een hecht team van stratenmakers dat passie heeft voor hun job? Kom werken bij Den Boon Group Projectbestratingen.

Vakantiekracht of schoolverlater

Wil jij in je vakantie doorwerken, lekker fysiek aan de slag en wat extra’s verdienen? Wij zijn op zoek naar schoolverlaters of vakantiekrachten!

Opperman bestratingen

Heb jij leidinggevende kwaliteiten en wil je jezelf graag ontwikkelen in een team vol gepassioneerde stratenmakers? Werken bij DBG Projectbestratingen is wat je zoekt.

Installatiemonteur

Op zoek naar een hecht team van monteurs dat passie heeft voor hun job? Kom dan werken bij DBG Montage.

Leerling installatiemonteur

Sta jij aan het begin van jouw carrière als installatiemonteur? Kom werken bij DBG Montage en richt je volledig op jouw groei.

Ervaren kitter

Ben je op zoek naar een leuke baan in een hecht team van kitters? Kom dan werken bij Den Boon Group Kitwerken.

Leerling kitter

Sta jij aan het begin van je kitcarrière? Lijkt het je leuk om te groeien in deze functie? Kom dan werken bij DBG Kitwerken.

Online marketeer

Ben jij een creatieve webontwikkelaar met een analytische kijk op onlinezaken? En wil je samen met ons webshops nog succesvoller maken? Dan nodigt Be-Creative jou uit voor een gesprek.

Den Boon Group is een snelgroeiende organisatie in Heerde. Wij hebben dienstverlenende bedrijven en zijn met verschillende webwinkels actief in diverse markten. Een uitdagende omgeving waar je elke dag weer bijleert.

Ons team hecht veel aan ieders eigen talenten en toevoegingen. Er werken mensen met gevoel voor leiderschap, maar ook met compassie en intuïtie. We moedigen elkaar aan en helpen elkaar ontwikkelen. We geven alles voor de klant, maar ook voor elkaar. Dit zijn dan ook de 7 kernwaarden waar Den Boon Group voor staat en voor gaat.

Wanneer mogen we kennismaken en jou verwelkomen in ons team?

Contactgegevens

Den Boon Group B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2021