Afkitten badkamers

Badkamers afkitten moet goed gebeuren. Badkamers worden dagelijks bezocht en moeten daarom in goede staat zijn. Zowel technisch als esthetisch.

Onze kitters gebruiken voornamelijk de beste kitten van Ottoseal Pro. Deze zijn speciaal samengesteld voor sanitaire ruimtes. Met tal van kleuren om uit te kiezen zit er altijd een juiste oplossing tussen.

Wilt u uw badkamer laten kitten? Of wilt u meerdere badkamers laten kitten? Neem contact op met Chris. Samen met onze planner Neil gaan zorgen we dat u zo snel mogelijk kunt genieten van prachtig afgewerkte badkamers.

Afkitten keukens

Keukens afkitten is geen sinecure. Een keuken is een omgeving die te allen tijde schoon moet zijn. Er wordt gekookt, dus schimmels moeten geen kans krijgen. De gootsteen zal veel water te voorduren krijgen en moet dus ook schimmelbestendig zijn.

En natuurlijk is voor veel mensen de keuken een ware eye-catcher. Daar hoort precies de juiste afwerking bij. Afgestemd op het materiaal, de kleur van het aanrechtblad en de muur, de lichtinval en andere elementen. Onze ervaren kitters weten precies hoe zij uw keuken perfect kunnen complementeren.

Constructiewerk

Den Boon Group Kitwerken verzrogt tevens uw constructiewerk. Zijn er dilatatievoegen die afgedicht moeten worden? Of heeft u andere constructieklussen? Onze mannen staan voor u klaar.

Galerijvoegen en brugvoegen

Met behulp van galerijvoegen en brugvoegen worden betonnen galerijen op een professionele en toekomstbestendige manier afgedicht.

Zijn uw huidige galerijvoegen aan vervanging toe? Of is uw ruimte nog in aanbouw? De ervaren kitters van DBG Kitwerken B.V. zullen u uit de brand helpen. Met professionele materialen en kennis uit jarenlange ervaring verzorgen zij de galerijvoegen en brugvoegen voor uw project.

Olie- en chemicaliënbestendig afkitten

In sommige ruimtes is het noodzakelijk dat de kit bestand is tegen olie en chemicaliën. Zaak is dan om de juiste kit te gebruiken. De ervaren kitters van Den Boon Group Kitwerken hebben deze kennis paraat en delen deze graag met u.

Met grote zorgvuldigheid en de nodige aandacht zullen onze mannen uw ruimte oliebestendig en chemicaliënbestendig afkitten. Het maakt niet uit hoe groot de ruimte is; u kunt ons altijd inschakelen. Zo bent u er helemaal zeker van dat uw ruimte hygiënisch tiptop in orde is. Ideaal wanneer u eigenaar of opdrachtgever bent.

Infraprojecten

Infraprojecten dienen de juiste aandacht te krijgen. De afwerking is een gigantisch groot onderdeel. Onze kitters zullen zorgen dat uw straatwerk, stoepwerk of ander werk binnen uw infraproject op een professionele manier wordt afgewerkt.

Voor DBG Kitwerken B.V. is geen klus te groot. We voeren onze kitwerkzaamheden uit voor onder andere gemeentes en de overheid, maar ook voor regionale opdrachtgevers. Wilt u ook uw infraproject laten afwerken door ervaren en professionele kitters? Neem contact op.

Cleanroom afkitten

In een ruimte waar contaminatie van processen of producten een totale no-go is, zijn alleen de beste materialen en de meest ervaren kitters een oplossing.

Ons materiaal stemmen wij af op de eisen van de klus. In een cleanroom werken we daarom met gecertificeerde kitten, die voldoen aan de strengste normen. Onze kitters weten wat de do’s en don’t’s zijn voor kitafwerking in een cleanroom. Zo garanderen we een professionele kitafdichting die verontreiniging voorkomt.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Onze ervaren kitters helpen u bij uw klus! Wij zijn landelijk inzetbaar en steken graag de handen uit de mouwen.

Bij Den Boon Kitwerken weet u zeker dat we kwaliteit leveren.

Onze werkzaamheden

• Afkitten van tegelwerk
• Afkitten van sanitaire toestellen
• Renoveren van kitvoegen
• Afkitten van alle soorten natuursteen
• Afdichten van aansluitvoegen in de bouw
• Dilataties, galerijvoegen, betonelementen
• Afdichten van vloeistofdichte vloeren
• Brugvoegsystemen aanbrengen
• Brandwerend afdichten

Brandvertraging

Een brand kan zo onstaan. Niet altijd ben je er zelf bij. Wel zo prettig als je weet dat je goede maatregelen hebt getroffen wat betreft brandvertraging.

Onze vakmensen ondersteunen bij het brandwerend afdichten van ruimtes. Kitters van Den Boon Group Kitwerken B.V. werken uitsluitend met producten die getest en gecertificeerd zijn voor het brandwerend afdichten van sparingen ten behoeve van kabelgoot-, luchtkanaal- en leidingdoorvoeringen, met of zonder doorvoeren of combinaties hiervan.

Schimmelvorming

Een steeds terugkerende bron van ergernis is de aantasting van elastische siliconenvoegen door schimmels. Een aantasting door schimmels op siliconenvoegen herkent men aan de donkere vlekken op het oppervlak van de voegen.

Ondanks dat de meeste siliconenkitten schimmelwerend zijn ingesteld kan de schimmelvorming toch ontstaan. Het probleem bij het toevoegen van een schimmelwerend middel aan siliconenkit, is het feit dat een langdurige werking door deze milieuvriendelijke toevoeging niet kan worden gegarandeerd.

 

Oorzaken schimmelvorming

Schimmelvorming kan verschillende oorzaken hebben. Een daarvan is hoge luchtvochtigheid. Schimmels groeien namelijk beter bij vochtige omgevingen. Ook warmte is een veelvoorkomende oorzaak: hoe warmer de omgeving des te sneller schimmels (blijven) groeien. Schimmelvorming ontstaat ook door organische resten. Denk aan shampoo, douchegel, zeep, et cetera. Dit komt voornamelijk voor in sanitaire ruimtes.

Voorkomen schimmelvorming

Schimmelvorming voorkomen: hoe doe je dat? Door goede ventilatie te bezigen, onder andere. Ook is regelmatig reinigen en desinfecteren een must. Bij de eerste vorm van schimmel anti-schimmelspray toepassen kan tevens veel schade beperken. Als de schimmels zijn doorgedrongen in de kitvoeg raden we aan om de kitvoeg te vervangen. Uiteraard kunt u hiervoor contact opnemen met ons.

Contactgegevens

Den Boon Group Kitwerken B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
kitwerk@denboongroup.nl

Copyright © DBG Kitwerken B.V. 2024 | DBG Kitwerken B.V. is onderdeel van Den Boon Group